joi, 18 martie 2010

Ipotesti

               
   La 8 km de Botosani se afla casa in care s-a nascut luceafarul poeziei romanesti, Mihai Eminescu.Numerosi turisti vin sa viziteze aceste locuri pline de farmec,unde natura indeamna la frumusete si armonie.





               
                               Cateva fotografii cu interiorul casei memoriale....
           





              Padurea Baisa....


                  Casute pentru pasarele....



                
                 In locul nuferilor deocamdata sunt broaste testoase....



  


           Padurea vazuta de sus de pe observator...


           Greu urcusul....pentru fiica mea


                Ginerele si nepotul sus pe observator....


                 Intoarcerea acasa....

7 comentarii:

  1. Frumoase locuri! In august am fost acolo,am avut o expozitie de patchwork la casa memoriala!In a 4 a poza se vede un covor cu motive geometreice.Ai cumva o poza cu el ,intreg sau macar cu o vedere mai ampla?Ma tenteaza sa fac o lucrare patchwork!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. uite o zona despre care nu stiu foarte multe. Sincer credeam ca e de vizitat doar casa memoriala, dar m-a surprins placut factorul natural...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Ela:Imi pare rau dar nu am alta poza in care sa se vada tot covorul,dar iti promit ca o sa merg cat de curand la muzeu si-ti voi trimite modelul.Ti-am admirat lucrarile,foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul este ca multe din poeziile lui Eminescu au fost inspirate de acest cadru natural.Iar de sus de pe observator se vad satele si in departare Botosaniul.Cand vrem o gura de aer mergem la Lacul lui Eminescu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc foarte mult!Ai vazut quilturile noastre (Asociatia Romana de Patchwork)expuse la Ipotesti, in august 2009?Erau inspirate din poeziile lui Eminescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Ela.Am vazut lucrarile inspirate din poeziile lui Eminescu,adevarate lucrari de arta,foarte frumoase,admir rabdarea si pasiunea dumneavoastra,v-am descoperit de curand pe net si de atunci nu ma mai satur de privit,am vizitat mai multe bloguri care au lucrari expuse.Am fost ieri la Ipotesti dar din pacate nu era expus acelasi covor,era unul cu motive florale,dar o sa mai merg in zilele de paste si poate o sa-l gasesc,daca nu intreb de el,rezolv eu cumva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca te pasioneaza lucrul de mana,grupul nostru este deschis!On -line tinem legatura prin grupul Sezatoare_in_Cabanuta@ yahoogroups.com.Iti pot lasa si adresa mea, daca vrei sa afli mai multe ela_ghioc@yahoo.com
    Inca o data iti multumesc pentru ca vrei sa ma ajuti!

    RăspundețiȘtergere